Eišiškių SM Lietuvos rankinio U-10 čempionai

Gegužės 5-6 d. Eišiškėse vyko Lietuvos rankinio U-10 (2013 g.m.) finalas, kuriame Eišiškių A. Ratkevičiaus SM išplėšė čempionų titulą! Iš viso U-10 amžiaus grupėje vyko 3 turai. Pirmąjame ture Eišiškių SM berniukai kovodami prieš Kauną dėl 1-osios vietos pralaimėjo 1 tašku ir užėmė 2-ąją vietą. Geriausias žaidėjas buvo pripažintas Jevgenij Juchnevič. Antrasis turas vyko Varėnoje, kur atkakli kova vyko su Varėnos komanda ir deje, tačia teko pripažinti varžovų pergalę vėl 1 taško skirtumu. Geriausias žaidėjas buvo išrinktas Bogdan Liubkevič. Eišiškėse vyko paskutinis turas, kuris lėmė galutinius rezultatus. Geriausias turo žaidėjas pripažintas Bogdan Liubkevič buvo apdovanotas statulėle. Naudingiausias žaidėjas Evan Vinčo. Geriausias vartininkas Dominikas Jonys. Visa komanda prisidėjo prie gražaus trofėjaus: Jevgenij Juchnevič, Modestas Kudzijev, Sebastian Vrublevski, Adrian Prontkelevič, Norbert Matuizo, Kairon Li, Edvin Tumko, Ervin Novicki, Evan Vinčo, Bogdan Liubkevič, Kevin Bulgak, Dominik Jonys, Karol Ptašinski ir Patrik Bartoševič.
„Išnalizavus klaidas, turėjome net 6 treniruotes į savaitę, būtent tai padėjo visas komandas laimėti ir užsitkrinti 1-ąją vietą reguliariajame sezone. Norėčiau padėkoti mūsų savivaldybei ir direkcijai už suteiktas galimybes treniruotis ir važiuoti į varžybas. Ačiū didelis nuostabiems tėvams, kurie leido vaikus i tolimas keliones net susirgus vaikui ir už didelį palaikymą. Sezonas buvo sunkus, nemažai darbo įdėta, bet svarbiausia pasiekieme tikslą. Taip pat norėčiau padėkoti mūsų 8 žaidėjui, tai vairuotojui Miroslavui Beržanski, kuris visur veždavo ir motyvuodavo.”-teigia sporto mokytojas Valdemar Novickij.
Sveikiname mūsų jaunuosius čempionus ir dėkojame treneriui už įdėtą darbą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku