Graikų-romėnų U13 imtynėse Eišiškių SM sportininkas užėmė II vietą

2023m. balandžio 29 d. Marijampolėje startavo Lietuvos Respublikos graikų-romėnų imtynių U13 čempionatas. Eišiškių A. Ratkevičiaus sporto mokyklai atstovavo du imtynininkai Karol Kovalevskij ir Šarūnas Gulkovas.
Mūsų imtynininkas Karol Kovalevskij užėmė garbingąją II-ąją vietą! Pirmoje kovoje Karol nugalėjo imtynininką iš Vilkaviškių įspūdingu metimu išsilenkus, antroje kovoje nugalėjo priešininką iš Vilniaus, o trečioje kovoje palaužė Šiaulių raj. atstovą. Karol laimėjo tris kovas, tačiau kovoje dėl pirmosios vietos tritrūko jėgų. Karol atliko metimą, tačiau nepavyko atlikti jo iki galo, todėl teko pripažinti Šiaulių miesto atstovo pergalę.
„Šis sportininkas pradėjo labiau pasitikėti savimi, savo jėgomis, drąsiau pradėjo imtyniauti, atlikti puolimo, ginybos veiksmus. Manau, pasiekėme puikų rezultatą, ateityje šis berniukas taps puikiu imtyninku!” -teigia sporto mokytojas metodininkas Edmundas Narodovskis.
Dėkojame Karol už atiduotas jėgas, už šį puikų pasiekimą ir sporto mokytojui metodininkui Edmundui Narodovskiui už įdėtą darbą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku