Lietuvos vaikų 2011 m. g. ir jaun. stalo teniso čempionė Miglė Žvybaitė, o komandiniuose susitikimuose Eišiškių SM užėmė 3-čiąją vietą

Gegužės 7 d. Vilniuje vyko 2011 m. g. ir jaun. Lietuvos stalo teniso čempionatas. Eišiškių SM auklėtinė Miglė Žvybaitė tapo šio amžiaus Lietuvos čempionė! Miglė Žvybaitė iš viso turėjo 4 susitikimus su kitomis stalo teniso atstovėmis iš visos Lietuvos. Ji nepralaimėjo nei vieno susitikimo, nugalėjo visas mergaites 3:0 rezultatu bei tapo Lietuvos vaikų čempionė.
Taip pat čempionate dalyvavo ir kitos Eišiškių SM atstovės Daša Objedkova, Adelina Sofija Volochovičiūtė, Smiltė Žvybaitė. Pirmąjame susitikime iš kovų iškrito Smiltė Žvybaitė pralaimėjusi 3:1 rezultatu. Tuo tarpu Daša Objedkova ir Adelina Sofija Volochovičiūtė nusileido priešininkėms ties antrais susitikimais 3:0 rezultatu.
Tuo tarpu berniukams asmeninėse kovose pasisekė kiek mažiau. Augis Laurinėnas užėmė 21 vietą, Karolis Andriuškevičius 10 vietą, o Miroslav Žižnevskij 7 vietą.
Gegužės 6 d. vyko 2011 m. g. ir jaunesn. Lietuvos stalo teniso komandinis čempionatas, kur Eišiškių SM atstovai Miglė Žvybaitė, Daša Objedkova, Adelina Sofija Volochovičiūtė, Smiltė Žvybaitė, Miroslav Žižnevskij, Augis Laurinėnas, Karolis Andriuškevičius, Donatas Butenka užėmė garbingąją 3-čiają vietą!
Eišiškių SM berniukai patyrė pralaimėjimus Vilniaus bei Kauno SM „Gaja” atstovams, tačiau pavyko įveikti Jonavos SC auklėtinius rezultatu 3:1 ir užsikovoti 3-čiąją vietą.
Dėkojame vaikams už idėtą prakaitą ir ūpą, o sporto mokytojui metodininkui Viktor Frizel ir sporto mokytojui Juzef Kozlovski už idėtą darbą!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku