Eišiškių SM U18 tinklininkės Lietuvos tinklinio B diviziono nugalėtojos

Gegužės 6-7 d. vyko Lietuvos jaunių U18 merginų tinklinio B diviziono finalinis susitikimas tarp keturių šio diviziono stipriausiųjų ekipų Eišiškių SM, Klaipėdos SC „Viesulas”, Gargždų SC ir Palangos SC. Eišiškių SM komanda nugalėjo dvi ekipas 3:0 rezultatu ir Klaipėdos SC „Viesulas” ekipą rezultatu 3:2. Geriausia komandos žaidėja yra pripažinta Patrycja Miloš.
„Visi finaliniai susitikimai iš tiesų buvo labai stiprūs tiek fizine tiek emocine prasme. Visos keturios komandos tikrai buvo apylygės, todėl rezultatų nuspėti tikrai nebuvo įmanoma. Džiaugiuosi, kad mes pratęsėme savo pergalių seriją iš reguliariojo sezono ir išplėsėme pirmąją poziciją B divizione. Sunkiausia kova buvo su Klaipėdos SC „Viesulas” komanda. Laimėjus pakankamai ramiai du setus atsipalaidavome, paleidome trečiąją partiją, tad buvo labai sunku sugrįšti į vėžias, tačiau gerai, kad penktojo seto kovoje susiėmėmė ir užtikrintai pasiekėme pergalę. Iš tiesų pergales pelnė tas, kas atlaikė psichologinį spaudimą, nes aikštelėje ir už jos ribų netrūko net ašarų. Visi susitikimai buvo labai sunkūs. Didžiuojuosi kiekviena savo komandos žaidėja, kiekviena įdėjo be galo daug jėgų, darbo, prakaito. Nors labiausiai savo žaidimu išsiskyrė Patrycja Miloš, norėčiau išskirti ir daugiau žaidėjų, tai Dorotą Širmą, Dianą Bandalevič-kurios lygiai taip pat kovojo už kiekvieną tašką ne ką prasčiau, yra stabilios ir vertos dėmesio žaidėjos. Be jų, pagirčiau ir Emiliją Chačkovską, kuri mano galvą padarė didelį žingsnį į priekį, užaugo tinklinio prasme ir parodė puikų žaidimą. Tinklinis visgi komandinė sporto šaka todėl ir be Izabelos Pavliukovič, Marijos Jundo, Veronikos Juša, Skaistės Raziulytės, Paulinos Voroneckytės, Aleksandros Paliul, Gretos Manujlovos ir Anetos Kočan nepasiektume tos pergalės. Mergaitės didelis AČIŪ Jums, mano širdis labai džiaugiasi! Taip pat AČIŪ visiems kas atėjo palaikyti ir dirbo šį savaitgalį tai TK „VoliVita” atstovės, kurios palaiko mūsų jaunimą už ką esu labai dėkinga, teisėjams A. Balkei ir V. Kočan, kurie paaukojo savo laisvalaikį, sekretorei ir jaunąjai tinklininkei K. Korzun. Šalčininkai tikrai myli tinklinį tiek te reikia iki laimės!”-teigia sporto mokytoja Lilija Firinovič.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku