Eišiškių SM tinklininkės užėmė 3-ią vietą Lietuvos tinklinio U-20 B diviziono čempionate

Kovo 17-19 d. Kaune vyko Lietuvos jaunimo U-20 tinklinio čempionatas, kuriame paaiškėjo merginų A ir B divizionų komandos nugalėtojos.
B divizione Kauno SM „Startas“-3 komanda (tren. E. Simonavičienė) atsiėmė B diviziono nugalėtojų taurę. Klaipėdos SC „Viesulas“ ekipa (tren. V. Piešinas) B divizione liko antra, o 🥉 Eišiškių SM komanda (tren. L. Firinovič) užėmė trečiąją vietą. Ketvirtają vietą užėmė Plungės SRC (tren. A. Damulis).
Geriausiomis B diviziono komandų žaidėjomis buvo pripažintos:
Milginta Knapkytė (SM „Startas“-3), Karolina Palubickytė (Klaipėdos SC „Viesulas“), Kamila Grudzinska (Eišiškių SM), Kornelija Šukytė (Plungės SRC).

„Didžiuojuosi kiekviena savo sportininke, kiekviena yra be galo brangi, kiekviena idėjo daug darbo ir pastangų. Tai yra mano auklėtinių pirmasis medalis jis bus įsimintiniausias iš visų! Visos rungtynės buvo sunkios tiek fiziškai, tiek psichologiškai, tačiau džiaugiuosi, kad nepasidavėme!”-teigia tren. Lilija Firinovič.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku