Eišiškių SM U18 tinklinkės „atsiveža” finalines rungtynes į Šalčininkus

2023 m. balandžio 22 d. vyko paskutinis Lietuvos jaunių U18 B diviziono turas Gargžduose. Eišiškių SM pirmą kartą nugalėjo Palangos SC ekipą 3:0 rezultatu, Mazeikiu komanda irgi liko nugalėta 3:0, o namų šeimininkės nusileido 3:1 rezultatu. „Palangos ir Gargždų ekipos yra labai stiprios, todėl rungtynės buvo ant tiek intensyvios, kad atrodė jog žaidžiame finalą, trūko tik Klaipėdos SC. Padarėme gerą treniruotę prieš finalą liko tik pakartoti tai dar kartą-kas tikrai nebus paprasta. Turime keletą savaičių dar pasistiprinti ir pasiruošti. Tad laukiame pajūrio komandų mūsų krašte!”-teigia trenerė L. Firinovič.
Šiame ir prieš tai buvusiuose turuose Eišiškių SM merginos nepatyrė nei vieno pralaimėjimo ir užtikrintai stovi lentelės pirmoje vietoje laimėjosios 8 iš 8 susitikimų! Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad finaliniame etape dalyvaujančios 3 komandos atvažiuoja į Šalčininkus žaisti U18 B diviziono finalą!!!
Laukiame Jūsų palaikymo ir neatsipalaiduojame!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku