Šalčininkuose penktadienį vyks rankinio turnyras trenerio L. Verboviko atminimui

2023 m. gegužės 19 d. Šalčininkų J. Sniadeckio gimnazijoje vyks rankinio turnyras skirtas trenerio L. Verboviko atminimui. Turnyre dalyvaus dvi Eišiškių SM komandos, Varėnos, Vilniaus ir Alytaus ekipos. Varžybos bus žaidžiamos rato sistema. Daugiausiai pergalių pelniusi ekipa ir bus turnyro nugalėtojai. Komandos užėmusios prizines vietas bus apdovanoti medaliais, o komandų geriausieji žaidėjai bus apdovanoti statulėlėmis.
Leonid Verbovik trenerio darbą pradėjo nuo 1973 m. Dirbo su mergaičių ir berniukų grupėmis. Treniruoti pradėjo dar būdamas Kauno kūno kultūros instituto studentu (baigė 1978 m. su pagyrimu). 1980 m. buvo paskirtas eiti Šalčininkų r. sporto skyriaus pirmininko pareigoms ir ėjo šias pareigas iki 1989 m., tuo pat metu toliau treniravo ir mokė vaikus rankinio žaidimo. Sporto mokykloje dirbo iki 2017 metų. Per savo ilgus treniravimo metus buvo Lietuvos rankinio čempionato nugalėtoju ir prizininku. Įgijo tarptautinę rankinio teisėjo kategoriją, trenerio metodininko laipsnį. Visada buvo charakterizuojamas kaip labai geras sporto ir rankinio specialistas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku