L. Verboviko atminimo turnyre triumfavo Varėna

2023 m. gegužės 19 d. vyko trenerio L. Verboviko atminimo turnyras, kurį nugalėjo Varėnos komanda. Pirmas susitikimas vyko tarp Šalčininkų ir Vilniaus komandų, kuriame Vilnius nugalėjo 18:3 rezultatu. Antrąjame susitikime paskutinę minutę Varėna išplėšė pergalę iš Eišiškių komandos 13:12 rezultatu. Trečiąjame susitikime Vilnius ir Alytus kovojo ypatingai aršiai ir rungtynės pasibaigė lygiosiomis 11:11. Ketvirtąjame susitikime dominavo Eišiškių komanda surinkusi 21 tašką prieš Šalčininkus, kurie surinko 9 taškus. Penktose rungtynėse kovojo Alytaus ir Varėnos ekipos, kur Varėnos komanda nugalėjo 22:15 rezultatu. Toliau vykusiose rungtynėse Alytaus komanda nugalėjo Šalčininkų ekipą (18:4) ir Eišiškių ekipą (16:10). Varėnos komanda irgi niekam neužleido bei laimėjo Vilniaus komandą (17:14) ir Šalčininkų komandą (16:7). Taip pat dar vieną pergalę prieš Eišiškių komandą pelnė Vilnius (19:12). Taigi galutiniai rezultatai tokie: pirmąją vietą užėmė Varėnos ekipa, antrąją Vilniaus ekipa, trečiąją Alytaus, ketvirtąją vietą Eišiškių ekipa ir paskutiniąją penktąją vietą Šalčininkų komanda. Dėkojame visiems dalyviams, kurie atvyko ir dalyvavo mūsų turnyre.
Nepamiršome apdovanoti ir geriausių komandų žaidėjus: Šalčininkų komandos geriausias žaidėjas Fabian Bogdiun, Eišiškių Donatas Artiševski, Alytaus Lukas Lastauskas, Vilniaus Matas Makovskis ir Varėnos Paulius Mulskas.
Visus apdovanojimus įteikė L. Verboviko sūnus Viačeslav, kuris atvyko kartu su savo vaikais bei mama Galina Verbovik. Džiaugiamės matydami juos kartu, dėkojame ir palaikome. Taip pat pasveikinimo žodį tarė ir A. Ratkevičiaus sporto mokyklos direktorius R. Urvikis. Tikimės, kad kiekvienais metais sulauksime tokio gausaus komandų būrio ir puikių sportinių emocijų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku