Eišiškėse vyko „Rankinio šventė 2023”

2023 m. gegužės 20 d. Eišiškėse vyko kasmetinis rankinio turnyras. Buvo kviečiami visi buvusieji ir esami rankininkai ir rankininkės. Iš viso dalyvavo 3 moterų ir 5 vyrų komandos. Turnyre vyravo daug teigiamų prisiminimų, gerų emocijų ir nestygo tarpusavio bendravimo. Prizines vietas užėmusios komandos buvo apdovanotos medaliais ir taurėmis.
Moterų tarpe nugalėtojais tapo Eišiškių „Polonija” komanda, kuri ko gero yra labiausiai patyrusi rankinio sporto šakoje. Praeityje šios moterys žaidė rankinį profesionaliai ir neturėjo lygių, kas tikrai matėsi aikštelėje! Pirmąjį susitikimą minėta komanda laimėjo 4:14 rezultatu prieš komandą iš Eišiškių „Jaunosios Žvaigždės”. Antrąjį susitikimą pabaigė lygiosiomis 4:4 su Šalčininkų komanda, tačiau kadangi Šalčininkų komanda sužaidė su Jaunųjų žvaigždžių komanda laimėdami tik 8:3, Eišiškių „Polonija” ekipa tapo turnyro nugalėtojomis taškų skirtumu. Trečiąją ir tikrai ne prasčiausią vietą moterų turnyre užėmė Eišiškių „Jaunosios Žvaigždės”, kurios tikrąją to žodžio prasme spindėjo aikštelėje!
Moterų tarpe išsiskyrė ir geriausios komandų žaidėjos: Eišiškių „Jaunosios Žvaigždės” tai buvo Edyta Gotovecka, Šalčininkų komandoje vartininkė Vlada Oganauskienė bei čempionių Eišiškių „Polonija” komandoje irgi vartininkė Jelena Gurecka. Sveikiname mūsų rajono geriausias rankininkes!
Vyrų komandų buvo daugiau, tad teko paprakaituoti! Turnyro penktoje vietoje liko „SM Legendos” komanda, kurioje žaidė tikri rankinio veteranai kaip Juzef Kozlovski, Romas Urvikis, Valerij Kočan bei kiti. Ketvirtąją vietą užėmė „Eišiškių 2002-2006 m. g.” komanda, kuri yra visai jauna, tačiau jiems viskas dar prieš akis! Garbingąją trečiąją vietą užėmė „Chlopcy Leonida” surinkę 8 taškus turnyro lentelėje. Antrąją vietą „1979-1984 m.g. komanda” surinkusi 10 taškų turnyro lentelėje bei nusileidusi tik čempionams! Ir Rankinio šventės 2023 čempionai tapo „Eišiškių 1997-2001 m.g.” komanda, surinkusi 12 taškų turnyro lentelėje bei nenusileidusi nei vienai komandai! Šaunuoliai vyrai sveikiname Jus!
Ir tai dar ne viskas! Vyrų tarpe buvo išrinktas simbolinis septintukas! Geriausias kairiojo krašto puolėjas Ričardas Juchnevičius, geriausias kairiojo pusiaukraščio puolėjas Pavel Krivonos, geriausias įžaidėjas Lukaš Lukaševič, geriausias dešiniojo krašto puolėjas Andrej Pilinko, geriausias dešiniojo pusiaukraščio puolėjas Alan Bogdiun, geriausias linijos žaidėjas Viačeslav Verbovik ir geriausias vartininkas Pavel Stelmak.
Dėkojame visiems dalyvavusiems ir sportiškai šventusiems” Rankinio šventę 2023″ iki sekančių metų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku