Eišiškių SM atšventė išleistuves bei pasveikino geriausius pasiekimus laimėjusius sportininkus

Šalčininkų r. Eišiškių A. Ratkevičiaus sporto mokykla antrus metus  sukvietė į metų šventę, tai mokslo metų ir sportinių ugdymo programų baigimo šventė, kurios metu pagerbti sėkmingiausi šio sezono auklėtiniai bei jų sporto mokytojai ir buvo įteikti baigimo pažymėjimai šiais metais sporto mokyklos programas baigusiems sportininkams. Šiais metais sporto mokyklą baigė 21 sportininkas. Kiekvienas gavo sporto mokyklos pažymėjimą, diplomą ir gėlę, o geriausius rezultatus parodžiusiems abiturientams įteikti medaliai. „Išties šis sezonas sporto mokyklai buvo kupinas varžybomis, išvykomis, sportiniais renginiais, laimėjimais. Geriausiems sporto mokyklos sportininkams bei jų sporto mokytojams buvo padėkota už svarų indėlį ugdant jaunuosius talentus”-aukštais sportiniais auklėtinių šio sezono pasiekimais ir jų sporto mokytojų darbu pasidžiaugė Šalčininkų r. Eišiškių A. Ratkevičiaus sporto mokyklos direktorius Romas Urvikis.
Gausiai į Eišiškių laisvalaikio ir verslo centrą susirinkusius sportuojančius mokinius, jų mokytojus ir tėvelius pasveikino Šalčininkų  rajono savivaldybės vicemeras Valdemar Sliževski-„Labai smagu matyti augančią, dinamišką ir motyvuotą sporto bendruomenę. Individualios pastangos, komandinis darbas ir garbingas tikslų siekimas – būtent tai lemia gerą rezultatą. Ačiū už šiuos metus  linkėjo vicemeras.”
Šių metų pasiekimai iš ties puikūs, tad sportininkams užėmusiems Lietuvos čempionatuose prizines vietas atiteko dovanų čekiai iš Šalčininkų r. savivaldybės mero fondo. Rankinio sporto šakoje apdovanoti Lietuvos rankinio vaikų U-10 čempionai (sporto mokytojas V. Novicki). Ši komanda gavo dovanų čekį aprangoms. Čekį kamuoliukams gavo dar viena sporto mokytojo V. Novickio komanda- Lietuvos rankinio vaikų U-11 vicečempionai. To paties sporto mokytojo išskirti žaidėjai iš U13 amžiaus grupės už aktyvų dalyvavimą varžybose ir gerus sportinius rezultatus gavo sporto mokyklos direktoriaus padėką. Padėkas gavo ir vyresni rankinio sportininkai, o kartu ir sporto mokytojai Viktoras Jesvilas bei Alvydas Balkė.
Pasidžiaugėme ir už sporto mokytojos Lilijos Firinovič merginas, kurios gavo padėkas už aukštus sportinius rezultatus: 2022-2023 m. Lietuvos U18 salės tinklinio I vietos B divizione laimėtojos ir Lietuvos U20 salės tinklinio III vietos B divizione nugalėtojos. Padėka apdovanota ir sporto mokytoja. Iškart po merginų pasidžiaugėmė už savo Lietuvos vaikų U14 salės tinklinio čempionus, kurie gavo dovanų čekį aprangoms bei padėkas kartu su sporto mokytoju Andrej Venckevič. Padėkos raštus gavo ir vyresnieji tinklininkai už aukštus sportinius pasiekimus.
Graikų-romėnų imtynėse išsiskyrė Karol Kovalevskij, kuris yra Lietuvos Respublikos graikų-romėnų imtynių vicečempionas! Jam buvo įteikta padėka bei dovanų čekis imtynininko bateliams!
Stalo teniso atstovai tikrai neatsiliko nuo kitų sporto šakų! Apdovanoti padėkomis bei dovanų čekiais aprangoms Lietuvos mini jaunučių stalo teniso čemoionė, Lietuvos rinktinės narė Miglė Žvybaitė ir Lietuvos stalo teniso jaunučių čempionas, Lietuvos pajėgiausių TOP12 olimpinių vilčių nugalėtojas, rinktinės narys Martin Frizel-abiejų sportininkų sporto mokytojas Viktor Frizel, kuris gavo direktoriaus padėką. Apdovanoti ir vyresni stalo teniso atstovai: Lietuvos stalo teniso suaugusiųjų TOP 12 III vietos laimėtoja Veronika Romaško gavo dovanų čekį aprangai bei Lietuvos stalo teniso jaunių III vietos laimėtojas, Lietuvos stalo teniso jaunių rinktinės narys, Lietuvos stalo teniso jaunučių TOP 12 III vietos laimėtojas, Lietuvos dvejetų jaunių čempionas Lukas Laketčenko gavo dovanų čekį stalo teniso rakėtės gumoms. Abiejų prizininkų sporto mokytojas Juzef Kozloskij gavo padėką nuo sporto mokyklos direktoriaus. Už gerus sportinius pasiekimus Lietuvos stalo teniso varžybose diplomus gavo ir kiti stalo teniso žaidėjai.
Už aktyvią visuomeninę veiklą atsiiėmė padėkas Milana Bartoševič ir Dominika Vinčo, o už bendradarbiavimą ir pagalbą sporto mokyklos labui padėkota ir Editai Gotoveckai. Įteikta direktoriaus padėka sporto mokytojai Svetlanai Grinevič už vaikų skatinimą aktyviai dalyvauti sporto mokyklos veikloje.
Sporto mokyklos direktoriaus vardu buvo padėkota mūsų mokyklos užnugariui, asmenis palaikančius mūsų veiklą. Taigi už glaudų bendradarbiavimą ir nuoširdžią pagalbą sporto mokyklai padėkota Jolantai Miloš, Olgai Skirtunienei bei Vitalijui Romaško. Taip pat už pagalbą, dosnumą ir suteiktą finansinę paramą padėkota Česlavui Sokolovič ir Erikui Jasinskij.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku