EIŠIŠKIŲ SM PRAVEDĖ XXXVI TARPTAUTINIO RANKINIO TURNYRĄ IR I TINKLINIO TURNYRĄ ANTONIO RATKEVIČIAUS ATMINIMUI

Rugsėjo mėnesį vyko rankinio ir tinklinio turnyrai Antonio Ratkevičiaus atminimui pagerbti.
Pirmasis etapas vyko rugsėjo 23 d., kur praūžė berniukų 2009 m.g. ir jaunesnių tinklinio varžybos. Varžybose dalyvavo Kauno ,,Startas” SM, Vilniaus Sostinės „Tauras” SM, Alytaus RSC ir dvi A. Ratkevičiaus SM 2009 g.m. ir 2010 g.m. komandos. Nors visos rungtynės buvo įdomios bei atkaklios vistik nugalėtojai buvo išaiškinti ir tai A. Ratkevičiaus SM 09 tinklininkai! Antroji vieta atiteko Vilniaus ,,Sostinės Tauras” SM, trečioji Kauno ,,Startas” SM, ketvirtoji A. Ratkevičiaus SM 10 ir penktoji vieta Alytaus RSC. Treneris A.Venckevič džiaugiasi, kad prieš Lietuvos čempionato pradžią pavyko sužaisti tiek rungtynių ir pamatyti komandos silnąsias vietas.
Rugsėjo 29 d. praėjo ir rankinio diena, kur vaikinai buvo paskirstyti į dvi amžiaus grupės: 2007 g.m. ir 2010 g.m. Vyresnio amžiaus vaikinų tarpe netrūko intrigų, net 3 komandos surinko po vienodą taškų skaičių ir nugalėtojus išaiškino įvarčių santykis. Taigi pirmoji vieta atiteko A. Ratkevičiaus SM, antroji vieta Bl. Dambrava (Lenkija), trečioji vieta Varėnos SC ir ketvirti liko Alytaus ARC. Tuo tarpu jaunesnių berniukų tarpe triumfavo Varėnos SC, antroji vieta atiteko A. Ratkevičiaus SM, trečioji Alytaus SRC bei ketvirta vieta A. Ratkevičiaus SM-2.
Rugsėjo 30 d. vyko tinklinio varžybos, tačiau šį kartą į aikštelę išlekė 2009 m.g. ir jaun. mergaičių komandos. Iš viso dalyvavo 4 pajėgios komandos. Pirmoji vieta atiteko nei vieno pralaimėjimo nepatyrusiai Kauno „Startas-1” komandai, antroji vieta atiteko Vilniaus Sostinės „Tauro” komandai, trečioji vieta atiteko A. Ratkevičiaus SM, o ketvirtoji Kauno „Startas-2” ekipai. „Labai dėkoju treneriams, kurie sutiko atvykti pas mus į svečius, teisėjams ir sekretoriams, kurie dirbo visą dieną. Taip pat atskiras ačiū sportininkėms, kurios visą dieną praleido Šalčininkuose ir liejo savo prakaitą, emocijas aikštelėje. Džiaugiuosi, kad viskas pavyko sklandžiai, tikrai pamatėme ko mūsų komandai trūksta, ties kuo reikia dirbti, tad nuo sekančios treniruotės naujom jėgom kabinamės į darbus!”-teigia L.Firinovič.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku