EIŠIŠKIŲ SM KALĖDINĖ ŠEIMŲ SPORTO ŠVENTĖ

2023 gruodžio 15 d. vyko, jau tradicija tapusi, Sporto Mokyklos Bendruomenės Šeimų Sporto Šventė-2023. Pagrindiniai šios šventės tikslai buvo suburti sporto mokyklos bendruomenę, smagiai praleisti laiką kartu, pasikrauti gerų emocijų ir išbandyti jėgas sportinėse rungtyse. Šeimos turėjo puikią progą pasimėgauti šeimos ir draugų kompanijoje. Šiemet sporto mokyklos salę užplūdo 26 šeimos iš viso šventėje dalyvavo apie 100 įvairaus amžiaus sportuojančiųjų ir žiūrovų.

Sportinės rungtys buvo padalintos į 6 etapus, dalyviai galėjo išbandyti save įvairiose sportinėse veiklose su rankinio, stalo teniso, tinklinio ir kt. sporto šakų elementais.

Prieš pradedant estafetes linksmą apšilimą pravedė sporto mokyklos auklėtinės su klounu linksmuoliu Pilvuku.

Rungčių aikšteles užplūdo azartiškai nusiteikę vaikai ir jų tėveliai. Emocingai ir linksmai sportines užduotys atliko ir vaikai, ir mamytės ir tėveliai, ir netgi seneliai. Taip pat visose rungtyse mus linksmino šventės svečias juokdarys Pilvukas.

Visiems šventės dalyviams buvo įteikti padėkos raštai už dalyvavimą ir bendruomeniškumo skatinimą. Na, o vikriausios, tiksliausios ir greičiausios šeimos gavo taures ir medalius: 1 vieta – Voitukovič šeima, 2 vieta – Dorniak šeima ir 3 vieta – Andruškevičių šeima. Labai džiaugiamės, kad ši tradicija sulaukia vis didesnio tėvelių susidomėjimo, džiaugsmo ir azarto.

Dėkojame visiems bendruomenės nariams, kuriems rūpi sportas, sveikata ir buvimas kartu.

Dėkojame Eišiškių MB SIMART už vaišes ir saldų stalą.

Dėkojame sporto mokyklos mokytojams, techn. personalui už įdėtą darbą.

Dėkojame už gražią šventę visiems dalyvavusiems, džiaugiamės ir didžiuojamės šaunia ir sportiška sporto mokyklos bendruomene.

Linkime visiems gražių, linksmų ir jaukių Šv. Kalėdų bei viltingų Naujųjų metų! 🎄☃️🎉 Iki sekančio karto!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku