Eišiškių SM auklėtinius aplankė kinezeteraupeutas Pavel Stanul

Nauji metai – naujos patirtys! 2024 m. sausio 29 d. Eišiškių SM auklėtinius aplankė Šalčininkų rajone dirbantis kinezeterapeutas Pavel Stanul. Mūsų svečias papasakojo apie pagrindinius raumens tempimo, atpalaidavimo principus, trigerius ir kaip su jais kovoti. Taip pat papasakojo kokias vietas reiktų stiprinti vienoje ar kitoje situacijoje. Nuo kalbų perėjome ir prie veiksmų. Pavel mums parodė bazę pratimų, kaip sakoma nuo galvos iki kojų. Į pratimus ne tik žiūrėjome, tačiau ir darėme patys! Pabandėme pratimų su volu, atlikome pratimus su guma apvalia ir vientisa, padirbėjome su kamuoliukais, prie sienos bei su suoliuku.
Be to, atlikome kelis testus nustatančius kūno silnąsias vietas, koordinacijos problemas bei patikrinome ar turime problemų su nugara. Šis susitikimas mūsų auklėtiniams davė be galo didelės naudos, tas akivaizdžiai parodė su kuo reikia dirbti, kokias vietas stiprinti. Vaikams labai patiko jie džiaugėsi susipažinę su ne tik savo srities tikru profesionalu, tačiau ir su geru žmogumi, kuris atsakė į visus vaikų klausimus.
Nuoširdžiai dėkojame Pavel Stanul už gerumą ir norą paskatinti vaikus domėtis ir rūpintis savo kūnu, taisyklingai atlikti judesį ir nepamiršti apie sveikatą. AČIŪ!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku