Eišiškių SM-1 komanda U-10 mini rankinio čempionai, o Eišiškių SM-2 komanda iškovojo bronzą

Balandžio 23 d. vyko Lietuvos mini rankinio U-10 čempionato finalas. Iš viso sužaisti 3 turai, kuriuose mūsų Eišiškių SM-1 komanda nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, o Eišiškių SM-2 komandai sekėsi šiek tiek prasčiau, tačiau jiems pavyko užsitarnauti bronzos medalius.
Pirmasis turas vyko Molėtuose, jame dalyvavo 8 komandos. Eišiškių SM-1 komanda užėmė pirmąją vietą, o Eišiškių SM-2 užėmė 5-ąją vietą. Antrasis etapas vyko Eišiškėse namų salėje, dalyvavo keturios komandos. Minėtame etape Eišiškių SM-1 komanda užėmė pirmąją vietą, o Eišiškių SM-2 komanda trečiąją vietą. Trečiasis etapas vyko Varėnos mieste, jame dalyvavo 5 komandos. Eišiškių SM-1 komanda vėl užtikrintai užėmė pirmąją vietą, o Eišiškių SM-2 komanda trečiąją vietą. Suskaičiavus visų trijų turų rezultatus buvo nustatytos visos tris prizinės vietos: Pirmoji vieta, čempionai Eišiškių SM-1 komanda, antroji vieta Varėnos SC-1 komanda ir trečioji vieta Eišiškių SM-2 komanda.
Kartu su sporto mokytojais Valdemaru Novickiu (Eišiškių SM-1 komanda) ir Alvydu Balkė (Eišiškių SM-2 komanda) džiaugiamės laimėję net du medalius! Geriausias žaidėjas Eišiškių SM-1 komandoje buvo pripažintas Kevin Bulgak, o Eišiškių SM-2 komandoje Damjan Kravčun.
Ačiū Jums gerbiami sporto mokytojai už įdėta darbą, kantrybę bei stiprybę ir Ačiū Jums mūsų stiprieji sporto mokyklos auklėtiniai už šiuos puikius pasiekimus. Nepamirštame ir tėvelių, tariame Ačiū už Jūsų palaikymą, pagalbą bei kad esate su mumis!
„Džiaugiuosi, kad tokie jauni vaikai turi galimybę parodyti savo sugebėjimus. Geriausiai pavyko atlikti puolimo elementus, gynybos elementai sekėsi geriau nei pas kitus ir tikrai puikiai sužaidė mūsų vartininkas. Visi žaidėjai labai stengėsi ir buvo verti apdovanojimų. Čempionais tapo: Bogdan Liubkevič, Modestas Kudzijev, Kairon Li, Kevin Bulgak, Patrik Bartoševič, Edvin Tumko, Ervin Novicki, Norbet Matuizo, David Dubravski. Ačiū vaikams už atsidavimą, už kovą!”- V.Novickij komentaras.
„Geriausiai sekėsi puolimas, kiek prasčiau gynyba-praleidome nemažai įvarčių, tačiau pavyko reikiamu momentu tinkamai atlikti puolimą ir sugrįžti greitai po jo į ginybą. Nuoširdi padėka tėvams, administracijai ir mano auklėtiniams!”-komentavo A. Balkė.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku