EIŠIŠKIŲ SM TAPO LIETUVOS RANKINIO U11 ČEMPIONAIS

Balandžio 26-27 d. vyko Lietuvos vaikų U11 rankinio čempionatas, kuriame Eišiškių SM rankininkai tapo čempionais!
Čempionai: E. Novicki, P. Bartoševič, K. Li, E. Vinčo, K. Ptašinski, M. Kudzijev, D. Jonys, B. Liubkevič, E. Tumko, N. Matuizo, A.K. Dudinski, A. Prantkelevič, K. Bulgak, D. Barkovskij ir čempionų sporto mokytojas Valdemar Novickij.
Finaliniame susitikime Eišiškių SM nugalėjo Kauno SM „Gaja”-1 ir Kauno SM „Gaja”-2 komandas, o lygiosiomis užbaigė su Varėnos SC komanda. Geriausiu žaidėju pripažintas Adrian Prantkelevič.
„Vaikai aršiai kovojo aikštelėje, buvo didelis noras laimėti, esu patenkintas vaikais, jų rezultatais. Perdavimai, judesiai, rankinio elementai, deriniai buvo įgyvendinti, tad sužaidė tikrą komandinį žaidimą.” – džiaugiasi V. Novickij.
Deje, kitose likusiose amžiaus grupėse sekėsi šiek tiek prasčiau. Lietuvos vaikų U12 rankinio čempionate laimėjome namuose prieš Šiaulius, o išvykoje pralaimėjome didesniu skirtumu ir nepatekome i finalus, tad užimta 5-8 vieta. Lietuvos vaikų U13 rankinio čempionate ketvirfinalyje pralaimėjome abu kartus prieš Kauną irgi pelnyta 5-8 vieta. Visgi pripažįstame, kad sezonas mums buvo geras ir su pakankamai puikiais rezultatais.
Dėkojame, tėveliams ir visiems mus palaikantiems!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku