Eišiškių SM Lietuvos rankinio vaikų U-9 etapuose skinasi pergales

Eišiškių SM mažiausieji Lietuvos rankinio U9 vaikučiai savo mažais žingsneliais lipa ant prizininkų pakilos. Pirmąjame etape, kuris vyko Alytuje mažiukai užėmė antrąją vietą. Jie nugalėjo dvi Alytaus ekipas ir Utenos ekipą, teko pripažinti tik Varėnos ekipos pranašumą. Antrąjame etape Alytuje, mažieji rankininkai užėmė pirmąją vietą, nugalėję priešininkus iš Varėnos, Utenos ir Alytaus. Gegužės 30 d. jų jau laukia finalinis etapas Utenoje, kur bus išaiškinti Lietuvos rankinio U9 čempionai. Linkime sekmės finaluose ir labai Jus palaikome!
„Vaikai labai stengiasi, bėga iš visų jėgų, perduoda kamuolius ir drąsiai atakuoja, tad tikrai džiaugiuosi, kad mažiukai turi tiek motyvacijos ir noro sportuoti rankinį.” – džiaugiasi sporto mokytojas V. Jesvilas.
Kviečiame šiuo pavyzdžiu „užsikrėsti” ir užsirašyti į sporto mokyklos grupes pas sporto mokytoją V. Jesvilą. Renkami berniukai 2016-2017 g.m. ir mergaitės 2014-2016 g.m.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku