Praūžė L. Verboviko turnyras

Jau tradiciniu tapęs L. Verboviko turnyras vyko 2024 m. gegužės 23 d. Jame dalyvavo 4 komandos. Žaidė berniukai 2014 m. g. ir jaunesni.
Nugalėję visus pirmąją vietą iškovojo Varėnos SC komanda. Jaunuoliai aršiai kovojo dėl kiekvieno kamuolio, greitai atliko puolimą bei atliko nemažai kombinacijų. Tad siunčiame sveikinimo žodžius Varėnai!

Antroji vieta atiteko Eišiškių SM-1 komandai, kurie nusileido tik Varėnos ekipai. Nors teko pripažinti svečių pranašumą, SM-1 komanda stipriai pasipriešino ir pergalės taip lengvai neatidavė! Komanda parodė nemažai taktinių kombinacijų ir atliko ne ka mažiau greitųjų puolimų. Treti liko Šalčininkų komanda, o ketvirti liko mūsų mažiausieji Eišiškių SM-2 berniukai.
Nuoširdžiai dėkojame į turnyrą atvykusiam L. Verboviko sūnui V. Verbovik ir jo padėkos žodžius. Tikrai prisimename mūsų sporto mokyklos trenerį, kuris įdėjo visą savo širdį į rankinio sporto šaką Šalčininkų rajone bei įdiegė meilę rankiniui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku