Pasitikime vasarą sportuodami

2024 m. birželio 13 d. į Eišiškių A. Ratkevičiaus sporto mokyklą suvažiavo mažieji sportininkai į rajonines ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų sporto šventę „Pasitikime vasarą sportuodami”. Sporto šventėje dalyvavo Eišiškių lopšelis-darželis „Žiburėlis”, Baltosios Vokės lopšelis-darželis, Šalčininkų lopšelis-darželis „Pasaka” ir „Viturėlis”, Dieveniškių A. Mickevičiaus priešmokyklinė ugdymo grupė, Dieveniškių „Ryto” gimnazijos priešmokyklinė udgymo grupė.
Vaikučiai visą pusdienį sportavo! Jiems buvo sugalvota nemažai sportinių estafečių, rungčių, kuriuose jie aktyviai bėgiojo, mėte kamuoliukus, rideno kamuoliukus, kopė per kliūtis bei atliko kitas įdomias užduotis. Po viso renginio visi dalyviai gavo po medalį, nes jie visi jų verti!
„Labai džiaugiuosi, kai atvyksta mažiausieji būsimi sportininkai. Vaikai labai aktyvūs, pozityvūs, laimingi ir atrodo, kad jų energija neišsenkanti! Dėkoju visiems kas atvažiuoja ir dalyvauja šventėje. Taip pat nuoširdžiai dėkoju sporto mokytojams, kurie sugalvojo tiek daug įvairiausių estafečių ir praleido pusdienį su vaikučiais”-džiaugiasi sporto mokyklos direktorius Romas Urvikis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prašome skirti Eišiškių A.Ratkevičiaus Sporto mokyklai 1,2 proc., nuo GPM, paramą

X
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami tinklalapyje Jūs sutinkate su mūsų privatumo politika. View more
Sutinku